Geld lenen kost geld

Algemene voorwaarden

Op het gebruik van de website www.snellelening24.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Het gebruik van de snellelening24.nl is geheel zonder kosten. 

Snellelening24.nl is géén bemiddelaar in financiële producten. Op de website vindt u alleen links en informatie welke betrekking hebben op financiële producten en aanverwante zaken. U wordt daarmee doorverwezen naar de diverse officiële online kredietverstrekkers die voor u een lening kunnen verzorgen.

Onze website biedt u informatie en overzichten van kredietverstrekkers (ook wel geldverstrekkers, leningverstrekkers, geldgevers of kredietgevers genoemd). We zetten dus kredietverstrekkers op een rij zodat u zelf kunt kiezen en vergelijken.

U kunt zelf uit de lijst meer informatie lezen over een bepaalde kredietverstrekker of u kunt ook direct op de website van de kredietverstrekker een offerte aanvragen voor een lening.  Een offerte is een aanvraag (prijsopgave) voor een lening die u zelf uitkiest. Pas nadat de kredietverstrekker akkoord is met uw aanvraag sturen zij de offerte terug aan u en dan kunt u zelf beslissen of u de lening aangaat of niet.

Alle artikelen en teksten op deze website voldoen aan de huidige financiële regels en wetten. Er kunnen geen rechten worden ontleent aan enige teksten of afbeeldingen dan ook geplaatst op deze website op welke pagina dan ook.

De webmaster doet zijn uiterste best om alle informatie op deze website up-to-date te houden. Het is echter mogelijk dat genoemde bedragen, percentages, looptijden en andere voorwaarden en getallen die genoemd zijn op welke pagina dan ook afwijken van de werkelijke actuele gegevens zoals die op dit moment gelden bij de diverse kredietverstrekkers. U kunt dan ook geen enkel recht ontlenen aan de informatie aangeboden op de website.

Voor vragen over financiële producten, aangeboden op deze website, kunt u contact opnemen via de website van de online kredietverstrekker of uw financieel adviseur.

De website structuur en content voldoet aan de eisen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Tevens wordt de bezoeker bij het aanvragen van een lening bij de kredietverstrekker er nogmaals op gewezen wat de gevaren en voorwaarden zijn van het afsluiten van een lening.

Op geen enkele manier is het mogelijk dat een bezoeker zomaar een lening afsluit of aan kosten verbonden zit zonder dat hij/zij meerdere malen gewaarschuwd is. Een lening is pas officieel tot stand gekomen tussen kredietverstrekker en consument nadat de consument deze bewust heeft ondertekend en geaccepteerd.

Deze website wordt technisch en inhoudelijk beheerd door snellelening24.nl. De artikelen en informatie op deze website wordt in nauw overleg met diverse financiële experts gemaakt.

De bezoekers wordt eerlijke, heldere en relevante informatie aangeboden zodat deze met de juiste informatie op een verantwoorde manier een lening kan aanvragen bij de diverse officiële kredietverstrekkers op deze website www.snellelening24.nl.